За нас Бързи Кредити ООД

 

,,Интернешънъл Саламанка Капитал ООД" ( Internetional Salamanca Capital Ltd.) е Небанкова Финансива Институция, развиваща се във финансовата сфера от 2009г. За този период дружеството си извоюва име на надежден и коректен партньор. burzikrediti.bg е търговска марка на "Интернешънъл Саламанка Капитал"ООД, ( Internetional Salamanca Capital Ltd.) дружество с ЕИК: 200604885, вписано в регистъра на Финансовите Институции към Българска Народна Банка под номер BGR:0036. Адресът и седалището ни на управление e гр.София, жк.Люлин 9, бл.963, ет.1, офис 11. Ние сме регистриран администратор на лични данни от Комисия за Защита на Личните Данни с Удостоверение номер 0053961 сългасно КЗЛД.Нашите кредити са потребителски и ипотечни. Продуктите на дружеството са изцяло съобразени с нуждите на всички, които ценят времето си. ,,Интернешънъл Саламанка Капитал" ООД, ( International Salamanca Capital Ltd.) предлагат на своите клиенти бързи кредити за суми от 500 до 2000 лева както и ипотечни кредити без доказване на доходи .Времето, за което се получава отговор на искането за заем е до 10 минути. Мисията на ,, Интернешънъл Саламанка Капитал ООД, ( International Salamanca Capital Ltd.) е да бъде партньор с своите скъпи клиенти и да осъществява дейността си отговорно, изграждайки доверие между тях .Ние желаем да покажем на нашите клиенти,максимално добри за кредитиране условия, както и чрез насърчаване на отговорно поведение от наша страна  при предоставяне на потребителски или  ипотечни кредити.

 

,,Интернешънъл Саламанка Капитал" ООД, ( International Salamanca Capital Ltd.) работи за целите, напредъка и развитието на пазара на небанковото потребителско кредитиране.Наш приоритет е повишаване нивото и качеството на предоставяните кредитни продукти и услуги за крайния потребител.

 

 

 

Целта на нашето Дружество е да предоставя отговорни и прозрачни, бързи и достъпни кредити на нашите клиенти.

 

 

Как да взема кредит?

Как да взема кредит?

Това е много лесно, само трябва да посетите някой от нашите офиси. Също така може и да кандидатствате и през нашият уеб сайт. Достатъчно е само да натиснете бутона отдолу и да следвате инструкциите.
Кандидатствай онлайн  
 

>