Кариери


   

Как да станете наш бизнес партньор              

Нашите изисквания:
* Трябва да притежавате офис ,магазин или верига от офиси.                                                         
* Да разполагате с  компютър, принтер и интернет.
* Вашето помещение трябва да се намира на централно място във Вашия град.

 

Ще се радваме да работим заедно!

тел: + 359 877 99 99 60

 

 

 

 

Новините Днес

 
Пик на търсенето на бързи кредити
 
Пик на търсенето на бързи кредити се отбелязва в края на старата и началото на новата година. Причината са големите харчове около празниците, заедно със солидните сметки за консумативи в дома. Традиционно януари е и месецът с най-забавени плащания за различни услуги.
Притиснати от по-високите сметки през зимния сезон и последиците от бурното пазаруване за празниците, често се стига до бързи кредити. Логично декември и януари са най-силните месеци в търсенето на такъв вид услуги. 

Ако бързия кредит е само за плащане на сметки или не достига някаква малка сума, изтеглените кредити са в размер на 200-
1000 лева.
Взето от www.moitepari.bg
 
Теглим бързи кредити основно за Сметки.
 
Плащането на битови и комунални сметки е най-честата причина да се тегли бързи кредити, съобщи БТА.
От юли до септември с всеки трети бърз заем са се плащали сметки, което е с 62% повече спрямо същия период на миналата година. Тогава бързите заеми за плащане на сметки са били 28 на сто от всички заеми, докато сега са 36 на сто.
Другите най-чести причини за бързи кредити са ремонт и обзавеждане на жилището (26%), оборотни средства за бизнеса (8%) и лечение и покупка на медикаменти (7%), сочат още данните на фирмата.
Ваканция и пътуване на кредит през лятото са си позволили 6 на сто от всички клиенти на бързите кредити.
Всето от www.manager.bg/news/
 
Бързи кредити - кога и защо търсим лесни пари?
 
Кризата направи бързите заеми все по-популярни. Делът на тези услуги продължава да нараства, което доведе до необходимостта от проучване нагласите сред ползващите и неползващите тези продукти. Проучване на финансовия портал Моите пари показва, че ползващите бързи кредити имат или са изплатили предимно по един такъв за една година. Това са хора с доход на домакинството мрежду 500 и 1000 лв. Размерът на заема в тези случаи не надвишава 399 лв. Заеми с този размер не са целева група за банковите институции, при които минималният праг на потребителските кредити често е над 400-500 лв. Така единствен начин за получаване на лесни и бързи пари нерядко се оказват небанковите фирми. Немалка част от ползващите бързи заеми пък имат не един, а две заема, като втория е с по-висок размер (от 400 1000 лв.). Това поведение е пряк резултат от политиката на част от фирмите за бързи кредити. Съгласно нея клиенти, които теглят за пръв път заем в компанията не могат да заемат суми надвишаващи определен размер, който обикновено е ниска сума. Така едва при повторно кандидатсване самите процедури вече са доста по-облекчени и максималният размер на сумата, която може да бъде заета е доста по-висока от тази, която се дава за нови клиенти на компанията. Проучването обаче сочи, че ползването на повече от 2 заема е изключение за ползващите бързи кредити, главно поради прекомерното нарастване на задлъжнялостта.
 
Добавено от http:// news.expert.bg/
 

 

Заеми се теглят заради бавене на заплати
Икономическата криза и нарастващата междуфирмена задлъжнялост са причина работодателите да забавят изплащането на заплатите на служителите си. Само в началото на тази година 72 компании дължат 19 млн. лв. за заплати.
Забавянето на месечното възнаграждение е сред основните причини за теглене на бързи кредити, сочи информация на компания специализирана в отпускането на подобни кредити. Сумата, която теглят хората е около от 399- 1000 лв. Най-често подобни заеми се вземат, за да се покрият текущи разходи като сметки за ток, телефон, храна, медицински услуги и други.
 
Побликувано от http://fakti.bg/biznes
 

 Бързи кредити срещу лична карта

Кредитите стават все по-голяма част от нашия живот. Без значение дали става дума за ипотечни, бизнес или потребителски кредити. Все по-често се сблъскваме с едно относително ново понятие, наречено бързи кредити срещу лична карта в настоящата статия ще се опитаме да ви обясним малко от неговата специфика.
Бързите кредити срещу лична карта се отпускат за неголеми суми, рядко надвишаващи 500 или 1000 лева. Периода за погасяване на подобни кредити е също доста кратък като само в отделни случаи превишава рамките на една календарна година. Този тип финансиране има за цел да помогне на хората да покрият внезапно възникнали разходи или текущи сметки като битови такива или погасяването на вноски по други по-големи заеми.
На практика услугата бързи кредити срещу лична карта е много удобна от гледна точка на факта, че от кредитополучателите не се изисква една дузина документи, а това значително ускорява времето за отпускане на кредита. Сред най-важните документи, които не се изискват е този за доказване на доходи, като именно липсата на изискването му прави този тип кредитиране предпочитано от хора, които току що са загубили своята работа и се нуждаят от средства, за да платят текущите си задължения.
При бързите кредити срещу лична карта процедурата е изключително ускорена, като дава възможност на потребителите на подобни услуги да кандидатстват за 5 минути без предварителна подготовка и в рамките на час да получат одобрение и да им бъде отпуснато финансирането, от което се нуждаят. Все повече кредитни компании предлагат и възможност всичко това да става онлайн, като парите по кредита могат да се преведат в посочена от вас сметка.
Все пак при тези кредити има и няколко по-специфични момента. Един от тях е по-високата лихва по кредита, който сте изтеглили. В крайна сметка се оказва обаче, че разликата не е толкова голяма и болшинството от хората предпочитат именно този вид кредитиране вместо тромавите и бавни банкови потребителски кредити.
 

 Бум на бързи кредити заради първия учебен ден

Бум на бързи кредити заради първия учебен ден. Според асоциацията на фирмите, даващи такива заеми, средният им размер е около 500 лева Причината за този бум е, че родителската треска за пазаруване на дрехи, пособия и помагала за учениците се засилва.
Атанаска е майка на три деца, две от които на 15 септември ще прекрачат училищния праг. За нея треска за пазаруване няма. Даже напротив. Според кредитните институции ученикът не само излиза скъпо, но и родителите теглят кредити, за да го подготвят. Атанаска е на друго мнение. Нейните деца ще й струват по 15 лева – пари за тетрадки и химикалки.
Практиката на фирмите за бързи кредити сочи друго. Има повече раздадени пари за 15 септември, като очакванията са те да се увеличат още. Според Атанаска причината за кредит „Ученик” е пословичното българско презапасяване. Признава обаче, че в училищата, в които се изискват униформи, разходите на родителите са по-големи.
В училището, в което децата на Атанаска учат, униформи няма. Жената няма да тегли и кредит. И не за друго, а защото по-важно е не колко струва тетрадката на детето й, а с какво съдържание ще напълни страниците й.

взето от http://novanews.bg/

Рейтинг класация на българските сайтове 5rov.com

Как да взема кредит?

Как да взема кредит?

Това е много лесно, само трябва да посетите някой от нашите офиси. Също така може и да кандидатствате и през нашият уеб сайт. Достатъчно е само да натиснете бутона отдолу и да следвате инструкциите.
Кандидатствай онлайн  
 

>